Navnet PERMiT står for en sammensmeltning af ordene Permission og IT og signalerer, at selskabets primære virke er inden for Permission marketing, hovedsagligt baseret på SMS udsendelser.

PERMiT arbejder med flere ben i virksomheden.

- vi tilbyder virksomheder et brugervenligt user interface hvorfra man via enhver computer med internetadgang let og bekvemt kan udsende SMS'er til små og store grupper af modtagere.

- du kan også udsende SMS'er via PERMiT API, der let kan integreres med. Med PERMiT API kan I udsende SMS'er fra jeres egne IT-systemer via vores webservice.

PERMiT er stiftet den 18. september 2007 under navnet DetOkay, og har i 2009 skiftet navn til PERMiT DetOkay ApS.

Velkommen til PERMIT!

Derfor skal du vælge Permit

Du skal vælge PERMIT fordi det virker. Og fordi det er billigere end de fleste andre på markedet. SMS f.eks. fra 12,5 øre til danske modtagere. Ja, 12,5 øre ekskl. moms. Det er billigt.

Nogle vil måske hævde, at hvis man sammenligner SMS fra forskellige udbydere, så er det som bruger ofte vanskeligt at finde store kvalitetsforskelle. Hvis det virker, så virker det. Men statistik på udsendelser, hastigheden store afsendelser bliver afviklet med, hvor hurtigt SMS bliver leveret etc. Alt sammen er væsentligt. Men ofte ikke synligt for den daglige bruger. Derfor spiller prisen en rolle.

 

  • Du kan se leveringsnotifikationer på alle udsendelser
  • Vi har en oppetid tæt på 100%
  • PERMIT har været i markedet siden 2007
  • Vi svarer hurtigt på telefon, e-mail og SMS!

PRODUKTER