Opret en gruppe og send SMS til alle på en gang.

Med PERMIT Gruppe SMS kan du skrive en besked, vælge gruppen der skal modtage, trykke send og genbekræfte. Og i løbet af få sekunder har alle modtaget din besked.

Planlæg og bestem selv, hvornår SMS’en skal sendes.

Når du opretter en SMS til udsendelse, kan du selv vælge, hvornår den skal afsendes. Dermed kan du fx planlægge ugens udsendelser og sikre, at du rammer kunderne på det bedste tidspunkt.

Brug SMS som dialog-redskab. Send og modtag svar. 

Hvis du registrerer et keyword, fx PERMIT, så kan du fx modtage de svar, kunderne sender på SMS i din e-mail indbakke. Det kan også bruges som tilmelding eller til konkurrencer. Send fx SVAR A eller B til 1980.

Send SMS direkte fra din e-mail klient.

Med PERMIT kan du sende os en e-mail. Så konverterer vi den automatisk til en SMS og sender den på få sekunder. Det gør det nemt at udsende information eller tilbud.

VÆLG SELV DIT AFSENDER-ID Vær tydelig når du sender en SMS.

Når du udsender en SMS via PERMIT kan du selv vælge, hvad der skal stå som afsender øverst. Selv sender vi fx som ”PERMIT”, så modtageren let kan se, at vi er afsender.

Indsaml dine kunders mobilnumre og byg en kundeklub

Med en kundeklub slipper du for at betale for annoncering til dine faste kunder. Du kan vælge mellem SMS tilmelding eller du kan opsætte en tilmeldings-formular på jeres egen webside.

Lige meget hvem det’ til – lige meget hvor de er.

Bruger du PERMIT, kan du sende SMS til næsten hele verden. Undtaget er nogle få lande, hvor diktatoren vil læse med, men ellers er der få begrænsninger. Og priserne til udland er lave!

Kopiér fx. navnefelter fra Excel og flet det med tekst.

En SMS med fx kundens fornavn i starten er mere personlig og virker bedre. Med FLET SMS kan du let flette datafelter fra excel og sende personlige beskeder til mange samtidig.

HØR MERE OM, HVOR LET
DU KAN SENDE SMS FRA
JERES EGNE IT SYSTEMER!
KONTAKT OS PÅ:

KONTAKT@PERMIT.DK +45 40 57 50 02

PRODUKTER