Med PERMiT kan du også udsende SMS fra din egen back-end. Til dette er der udviklet et enkelt API, så din virksomhed let kan anvende PERMiTs gateway til udsendelse af SMS.


Via PERMiT SMS API kan jeres virksomhed både sende og modtage SMS i jeres egne IT-systemer. At integrere vores API til jeres systemer er ofte som ”at skifte stik”, hvis jeres virksomhed i forvejen udsender SMS via API. Er det første gang, supporterer vi gerne. Integration af vores API er nemt og PERMiT SMS API understøtter alle udviklersprog.

Der er flere fordele ved at anvende PERMiT SMS API:

  • Via jeres egne bestillings-, booking eller varslingssystemer kan I afsende og modtage SMS

  • Det går stærkt – mindre udsendelser tager få sekunder – større udsendelser typisk nogle minutter

  • Det er let at integrere. Har I en IT-udvikler, kan denne formentlig klare opgaven, og vores API dokumentation forklarer med eksempler, hvordan integrationen skal bygges

Flere kunder anvender i dag API løsningen. Prisen for at anvende gateway afhænger af den SMS trafik, der genereres. Du kan kontakte os på tlf. 4057 5002 eller kontakt[a]permit.dk, hvis du ønsker at modtage API dokumentation. Før du kan teste om løsningen fungerer, er du nødt til at få din IP-range valideret hos os. Dette løser vi, samtidig med at du modtager API.

Har du lyst til at høre mere om PERMITs udvikler API, så ring til Hans Theisen på Tlf. 4057 5002.