Start din egen kundeklub eller kunde-base.

Det er dyrt at annoncere. Og ofte ved man ikke, om annoncen når ud til de kunder, man ønsker at ramme. Derfor er det vigtigt at bygge en relation til de kunder, der kommer i forretningen, og opsamling af kunder via SMS er den letteste måde at komme i gang på.

Så skal du ikke bruge penge på dyr annoncering igen og igen. Og når du sender dine kunder en SMS ved du, at de modtager den med det samme.

Du kan vælge at bruge et keyword – fx PERMIT – så kunderne let kan tilmelde sig information og tilbud via SMS. Og du kan oprette en enkel tilmeldingsformular på din webside, som opsamler kundernes data og mobilnummer og sender kunden en SMS som bekræftelse på tilmelding. Med SMS KUNDEKLUB OG WEBFORMULAR kan du: - indsamle data som fx navn, alder, postnummer, køn, interesser og mobilnr - sende automatisk SMS med standard tekst ved til- og framelding - modtage kopi af tilmeldinger på mail - sende link til din webside - oprette løbende, automatisk udsendelse af SMS’er med tilbud.

Har du brug for hjælp til at komme i gang, ringer du til os på 40575002. Så får vi dig i gang på kort tid.

 

 


Derfor skal du vælge Permit

Du skal vælge PERMIT fordi det virker. Og fordi det er billigere end de fleste andre på markedet. SMS f.eks. fra 12,5 øre til danske modtagere. Ja, 12,5 øre ekskl. moms. Det er billigt.

Nogle vil måske hævde, at hvis man sammenligner SMS fra forskellige udbydere, så er det som bruger ofte vanskeligt at finde store kvalitetsforskelle. Hvis det virker, så virker det. Men statistik på udsendelser, hastigheden store afsendelser bliver afviklet med, hvor hurtigt SMS bliver leveret etc. Alt sammen er væsentligt. Men ofte ikke synligt for den daglige bruger. Derfor spiller prisen en rolle.

 

  • Du kan se leveringsnotifikationer på alle udsendelser
  • Vi har en oppetid tæt på 100%
  • PERMIT har været i markedet siden 2007
  • Vi svarer hurtigt på telefon, e-mail og SMS!

PRODUKTER