Vælg selv dit afsendernavn, når du sender en SMS

Du kender det godt. Du modtager en SMS, hvor der står en 4-cifret kode som afsender. Det er helt normalt, men det er også upersonligt, og på alle vores smarte devices er vi interesserede i at vide, hvor beskeden og indholdet kommer fra. Uanset om det er på e-mail eller SMS. Derfor er det vigtigt, at du sender dine SMS ud med afsender ID, eller afsendernavn, så modtageren ved, at SMS’en er fra dig.

Når du sender SMS via PERMIT er dit afsendernavn enten oprettet automatisk eller du kan vælge det selv, når du sender. En god regel er, at du skal bruge et afsendernavn, som er til at forstå. Og det er en fordel, hvis du bruger et afsendernavn, som du også kan få registreret som keyword. Dermed kan du også modtage svar på SMS fra din kunder. Med afsender-ID kan du:

- sikre genkendelse af dig som afsender
- øge responsen på udsendte sms’er
- modtage svar retur, når du opretter et keyword

Har du brug for hjælp til at komme i gang, ringer du til os på 40575002. Så får vi dig i gang på kort tid.

Derfor skal du vælge Permit

Du skal vælge PERMIT fordi det virker. Og fordi det er billigere end de fleste andre på markedet. SMS f.eks. fra 12,5 øre til danske modtagere. Ja, 12,5 øre ekskl. moms. Det er billigt.

Nogle vil måske hævde, at hvis man sammenligner SMS fra forskellige udbydere, så er det som bruger ofte vanskeligt at finde store kvalitetsforskelle. Hvis det virker, så virker det. Men statistik på udsendelser, hastigheden store afsendelser bliver afviklet med, hvor hurtigt SMS bliver leveret etc. Alt sammen er væsentligt. Men ofte ikke synligt for den daglige bruger. Derfor spiller prisen en rolle.

 

  • Du kan se leveringsnotifikationer på alle udsendelser
  • Vi har en oppetid tæt på 100%
  • PERMIT har været i markedet siden 2007
  • Vi svarer hurtigt på telefon, e-mail og SMS!

PRODUKTER